"Сьогодні. Головне" від 09 червня 2021 року

9 чер. 19:00


- Пенсіонери-силовики вимагали перерахунку пенсій з урахуванням інфляції. Участь у акції взяли приблизно півтори сотні осіб. 

 

- В Рівному вперше перевіряли роботи учасників ЗНО з математики. Над цим працювали понад півостні спеціально навчених екзаменаторів.

 

- Чоловік вдарив водія маршрутки, бо розсердився через нецензурні слова. Останнього госпіталізували без свідомості. 

 

- Виставку шедеврів живопису презентували у галереї "Євро-Арт". Приурочили її до свого десятиріччя. 

 

- Дощова вода підтопила у Рівному вулиці Чорновола, Відінську, а також Княгині Ольги на перехрестях із вулицями Степана Бандери та Жуковського. А рятувальникам довелося відкачувати воду із приміщення підліткового клубу "Лілея", розташованого у житловому будинку. Це сталося одразу після учорашньої зливи, яка тривала близько години. За інформацією начальника обласного центру з гідрометеорології Богдана Масовця в обласному центрі вчора випало близько двох міліметрів опадів. А підтоплення стали наслідком не кількості, а високої інтенсивності дощу. 

 

- Яка причина підтоплення вулиць Рівного дощовою водою? На яку кількість стічних вод розрахована міська система водовідведення? Як запобігти підтопленю міських вулиць? Про це у студії Суспільного говоритимемо із доктором технічних наук, завідувачем кафедри міського будівництва та господарства НУВГП Олександром Ткачуком. Згодом до нашої розмови долучиться заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк.

 

 

 

 

Інші випуски
Більше відео