"Сьогодні. Головне" від 03 червня 2021 року

3 чер. 19:55


- У Рівному триває суд, який має вирішити чи законно обрали голову обласної ради Сергія Кондрачука.

- Мешканці будинку на вулиці Кавказька,6 продовжують боротися проти будівництва житлового комплексу поблизу їхньої п’ятиповерхівки. 

- Вихованці центру реабілітації дітей з інвалідністю влаштували концерт. Для рівнян діти підготували вокальні та хореографічні номери.  

- З південно-східного боку Дубна планують збудувати швидкісну дорогу вартістю 80 мільйонів євро. Чотирисмугове шосе має простягнутися на 43 кілометри. Наприкінці травня почали купляти земельні ділянки, через які проляже майбутня траса. Скерувати проєкт на експертизу та оголосити тендер в Службі автодоріг планують до кінця цього року. Для чого потрібна нова об’їзна навколо Дубна? Як швидкісна дорога вплине на життя громад, чиєю територією вона простягнеться? На якому етапі зараз будівництво північного об’їзду навколо Рівного та ділянки траси Устилуг-Луцьк-Рівне від нашого обласного центру до Карпилівського кільця? Про це говоритимемо сьогодні із речником Служби автомобільних доріг в Рівненській області Дмитром Леонтіюком. 

- 117 проєктів подали на Громадський бюджет Рівного, 8 із них передбачені для Квасилова. Вчора модератори завершили їх опрацьовувати. Подання звершилось 29 травня й відповідальні мали п’ять днів, щоб остаточно завершити публікування ідей на сайті. Загалом опрацювали 54 великих і 63 малих проєктів на суму майже 64 мільйонів гривень. Серед них найбільше освітніх. При цьому не зареєстрували жодного проєкту в галузях велоінфраструктури та транспорту, енергозбереження і ЗМІ. - В якому форматі триватиме процес голосування за проекти громадського бюджету у цьому році? Скільки коштів заплановано витратити для реалізації проектів-переможців? І на якому етапі знаходяться проекти, що отримали фінансування у минулому році - про це запитаємо у секретарки Координаційного комітету громадського бюджету Рівного Кароліни Круглик. 

Інші випуски
Більше відео