"Сьогодні. Головне" від 24 травня 2021 року

24 тра. 19:00


- Інспекція рятувальників та управління комунальної власності оглянула бомбосховище на вулиці Соборній,15, де колись був фотоклуб "Час". Нашу знімальну групу орендар до приміщення не пустив. 

- У Рівному розпочали щеплювати котів і собак проти сказу. 

- Відсьогодні у Рівному в районі пивзаводу зупинки для тролейбусів та маршруток розмежували. 

- Фестиваль "Музейні гостини" втридцяте відбувся у Рівному. 

- На під’їздах будинку за адресою Вербова 4 у Рівному з’явилися оголошення про тимчасове припинення газопостачання, починаючи з восьмої години ранку 25 травня. Причина - регламентні роботи. Дата та час відновлення газопостачання в оголошеннях - не вказані. Тому, частина мешканців будинку, а також голова ОСББ, з яким сьогодні поспілкувалися журналісти Суспільного, хвилюються, що газ у будинку не з’явиться, поки вони не підпишуть договір на обслуговування внутрішньобудинкових мереж. 

- Для чого потрібен договір на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку? Хто повинен його підписувати: співвласники, чи управитель? Чи може оператор газорозподільної системи вимагати укладання договору на технічне обслуговування? Про це поговоримо з головою правління Ради голів ОСББ міста Рівного Галиною Похильчук та адвокатом Юрієм Клекоткою. 

Інші випуски
Більше відео