"Сьогодні. Головне" від 28 квітня 2021 року

28 кві. 19:00


- Судове засідання у справі про демонтаж пам’ятного знака Георгію Косміаді, призначене на сьогодні, не відбулося через відпустку частини відповідачів. 

- У Рівному біля парку історичної реконструкції Оствиця хочуть також зробити парк сімейного дозвілля. 

- Частина працівників обласної психлікарні обурена, що їхнього директора не покарали за звільнення колег. Така ситуація склалася в медзакладі у селі Орлівка Сарненської громади. Сам керівник ще місяць тому теж звільнився, але працівники продовжують скаржитися. Вони вимагають з’ясувати подробиці його діяльності на посаді за останні півтора роки.

- У чому звинувачують екс-керівника обласної психіатричної лікарні у селі Орлівка? Що думає з цього приводу сам вже звільнений керівник? А також - як реагуватимуть на вимоги працівників лікарні в обласній раді та управлінні охорони здоров’я? Про це говоритимемо сьогодні у студії Суспільного із начальником обласного управління охорони здоров’я Олегом Вівсянником. Згодом до розмови приєднаються працівники лікарні, голова медичної комісії обласної ради, а також - спробуємо дотелефонуватися до Миколи Пахнюка, який очолював лікарню в Орлівці до 17 березня цього року.

Інші випуски
Більше відео