"Сьогодні. Головне" від 19 квітня 2021 року

19 кві. 19:00


- У Рівному чоловік скоїв напад на пункт обміну валют. Тікаючи нападник вистрілив у покупця, який намагався його зупинити. 

- Перший в області мобільний рентген-апарат придбали для Рівненської міської лікарні. На нього витратили майже півтора мільйони гривень з держбюджету. 

- Частина жителів Нової Українки обурена зростанням вартості комунальних послуг. Воно сталося після приєднання до Олександрійської громади. 

- У Костополі після реконструкції відкрили стадіон "Колос". Загальна вартість робіт - майже 16 мільйонів гривень. 

- На найближчій сесії Рівнеради розглядатимуть рішення про створення в обласному центрі Департаменту Муніципальної варти. Проєкт Павла Алєксєвича, Наталії Майорової та Світлани Марчук зареєстрований та викладений на сайті міської ради. Автори, зокрема, пропонують, щоб директор Департаменту був не з Рівного і саме він проводив набір 24-х працівників нової установи. 

- Які повноваження матиме муніципальна варта у Рівному? Скільки вартуватиме міському бюджету її утримання? Про це поговоримо із депутатом Рівненської міської ради, співініціатором проекту рішення про створення Департаменту муніципальної варти, Павлом Алексєвичем. 

Інші випуски
Більше відео