"Сьогодні. Головне" від 06 квітня 2021 року

6 кві. 19:00


- Ділянка на Костромській - пріоритетна для будівництва тренувальної бази футбольного клубу "Верес". Земля розташована біля Пагорбу Слави. 

- Десять вихованців "Особливої дитини" подали документи на отримання ІD-картки. Дітям з навчально-реабілітаційного центру виповнилося 14 років. 

- У рівненських школах стартував прийом заяв у перші класи. За попередніми підрахунками, з 1-го вересня у місті наберуть 115 перших класів. 

Сьогодні рівненські ринки Центральний, Моріон та Сагайдачний перевірили на дотримання санітарних вимог. Працівники поліції, держпродспоживслужби, міських управлінь торгівлі та надзвичайних ситуацій перевіряли наявність санітайзерів на торгових точках, а також дотримання маскового режиму і соціальної дистанції. 

- Як рівняни дотримуються карантинних вимог? Наскільки усвідомлюють ризики захворіти на ковід? Де і чому порушують карантинні вимоги найбільше? Про це поговоримо разом із заступником міського голови Юрієм Поліщуком та начальником відділу державного нагляду дотримання санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в області Сергієм Грабовським.

Інші випуски
Більше відео