"Сьогодні. Головне" від 01 квітня 2021 року

1 кві. 8:19


- Будівництво Північного обходу Рівного та реконструкцію частини траси Рівне-Луцьк планують завершити до Дня Незалежності. 

- Будівництво готелю у парку біля Басівкутського озера у Рівному суперечить договору оренди, переконаний заступник міського голови. 

- Гралася у ляльки і хотіла стати вчителькою. Суспільне поспілкувалося з рідними медсестри Світлани Земліної, яка рятувала поранених під час обстрілу біля Шумів. 

 За минулу добу провели більше 5 тисяч тестувань на визначення COVID-19 на Рівненщині. Кількість досліджень збільшилася на чверть і є рекордною за весь час пандемії в області, - повідомив головний санітарний лікар Рівненщини Роман Сафонов. Також він зазначив, що найближчим часом розширять мережу діагностики коронавірусної інфекції. За державні кошти уже закупили ПЛР-обладнання для 8-ми медзакладів. Які ще заплановані заходи для боротьби з поширенням ковід в області? Наскільки заповнені лікарні і чи забезпечені всім необхідним для госпіталізації хворих? Як проходить вакцинація на Рівненщині? Про це поговоримо із начальником управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олегом Вівсянником. 

 

Інші випуски
Більше відео