"Сьогодні. Головне" від 10 березня 2021 року

10 бер. 19:00


- Пів гектара сухостою згоріло неподалік Квасилова. Це перше у цьому році загорання очерету та сухої трави в області. 

- Продавців живої птиці з вулиці Здолбунівської хочуть переселити на сільгоспринок на Млинівській. 

- Перший постамент з погруддям Кобзаря на Рівненщині встановили 80 років тому. Суспільне підготувало історію про настаріший в області пам’ятник Тарасу Шевченка. 

- Батьки дітей, які відвідують приватні дитячі садочки у Рівному можуть отримувати часткову компенсацію за це з міського бюджету. Проєкт такого рішення минулого тижня підтримала бюджетна комісія Рівнеради. Тепер його повинні розглянути на сесії депутати Рівнеради. У проєкті рішення освітяни просять виділити цього року майже 3 мільйони 900 тисяч гривень. Нині на території Рівненської тергромади є один подібний дитячий садок.

- Як таке рішення вплине на наповнення комунальних дитячих садочків Рівного? Чи всі бажаючі рівняни зможуть скористатися правом відвідувати приватний заклад дошкільної освіти? Чи рішення про компенсацію вплине на кількість приватних закладів дошкільної освіти в місті? Про це у студії Суспільного будемо говорити із членкинею бюджетної комісії Рівненської міської ради Наталею Майоровою. Згодом до нашої розмови приєднається депутатка міської ради Галина Кульчинська. 

 

Інші випуски
Більше відео