"Сьогодні. Головне" від 05 березня 2021 року

5 бер. 19:00


- Перша в області киснева станція запрацювала у Рівненській міській лікарні.

 

- Рівненська стоматологиня, яку звинувачують у жорстокому поводженні з пацієнтами, не мала дозволу на провадження практики за спеціальністю "дитяча стоматологія". 

 

- Її роботи є на всіх континентах світу, їх друкують на поштових марках, листівках та в підручниках. У Рівному відкрили виставку картин Олесі Гудими. 

 

- Вчора у Рівному поблизу рівненської 14-ї школи поліцейські знайшли бойову гранату "Ф1" із запалом. Вибухотехніки її привели у безпечний стан. Кому належить боєприпас встановлюють фахівці. Із шкільною діяльністю, виявлену на території навчального закладу гранату, директор Юрій Демчук не пов’язує. Про це він розповів журналістам Суспільного сьогодні. 

 

- Як цей випадок вплине на організацію охорони у школах? Яких заходів повинна вживати адміністрація шкіл задля безпеки учнів на території освітніх закладів? Про говоритимемо зараз із начальником управління державної служби якості освіти у Рівненській області Святославом Сидоруком та головним спеціалістом міського управління освіти Всеволодом Мацевичем.

 

Інші випуски
Більше відео