Обвал балкону по Соборній, 14 || "Тема дня"

24 лют. 17:15


У Рівному обвалився балкон на четвертому поверсі п’ятиповерхівки. Йдеться про будинок на Соборній, 14 що знаходиться біля міської ради. Це сталося у понеділок, 22 лютого. Будинок обслуговує управляюча компанія "Чистота і порядок". Того ж дня частину конструкції, що обвалилася, демонтували рятувальники спільно із управлінням ЖКГ.

На сайті суспільного йдеться про те, що цей будинок не має статусу аварійного, втім близько десяти років тому його укріпили стяжками по периметру. Власницею балкону є Світлана Сергієнко. У цій квартирі вона із чоловіком проживає 5 років. Розповідає, що за цей час ніколи не було нарікань на стан балкону.

Чи демонтовано залишки обваленого балкону? Хто несе відповідальність за стан будинку та його конструктивних елементів? Чи існує імовірність повторення подібної ситуації у Рівному?

Про це сьогодні «Темі дня» спілкуємося із начальником житлового відділу Управлянн ЖКГ Рівного, Олександром Колесником, професором кафедри промислового, цивільного будівництва та інженерних споруд НУВГП, Олександром Борисюком та адвокатом Рустамом Феріком. Телефоном на початку програми:

Світлана Сергієнко – власниця квартири

Інші випуски
Більше відео