Як не втратити субсидію? || "Тема дня"

3 лют. 18:56


У разі зміни виконавців житлово-комунальних послуг, зокрема зміни постачальника природного газу, необхідно в 30-денний термін повідомити про це управління праці та соціального захисту населення.  Про це йдеться на сайті Управління соцзахисту Рівного.  

Крім того, вчора на сайті РОДА з’явилась інформація про те, що 28 тисяч споживачів Рівненщини можуть отримати компенсацію за вартість електроенергії. 

Що варто розуміти аби не втратити  свою субсидію? Чи матимуть право на компенсацію електроенергії, отримувачі субсидій? Що варто знати субсидіантам при зміні постачальника газу? 

 Про це сьогодні у Темі дня говоримо із начальницею з прийому житлових субсидій рівненського управління соціального захисту населення, Ларисою Ференчук. Онлайн до нас приєднається заступник начальника Управління енергетики та енергоефективності Департаменту ЖКГ енергетики та енергоефективності  РОДА Тарас Прокопчук та речниця РОЕК Алла Ліхачова. 

Вайбер 1: Алла Ліхачова – речниця РОЕК.

Вайбер 2: Тарас Прокопчук  – заступник начальника Управління енергетики та енергоефективності Департиаменту ЖКГ енергетики та енергоефективності  РОДА

Інші випуски
Більше відео