Будинок - боржник || "Тема дня"

29 січ. 18:07


Майже 800 тис грн за тепло боргує багатоквартирний будинок компанії «Рівнетеплоенерго». Йдеться про будинок по вул. Соборна, 275, який потрапив у рейтинг боржників компанії, який було оприлюднего 27 січня їхній сторінці у Фейсбук. Таким чином цей будинок має найбільший борг перед "Теплоенерго" серед усіх рівненських багатоповерхівок.

За словами голови ОСББ цього будинку Зіни Кузнєцової, такий борг виник в тому числі через те, що до реєстру опалення будинку не входять комерційні приміщення, які розташовані на першому поверсі будинку. Зі слів голови ОСББ, загалом, це тисяча квадратів. Через приміщення проходять мережі централізованого теплопостачання. Проте, за тепло, підприємці, зі слів Зіни Кузнецової, не платять.

Чому багатоквартирний будинок потрапив до списку ТОП-боржників? Чи підключені до тепла приміщення підприємств, що знаходяться у будинку? Як коментують ситуацію фахівці «Рівнетеплоенерго»?

Про це сьогодні у Темі дня говорили із: Зіна Кузнецова – голова ОСББ «Прометей» по Соборній, 275. Олександр Ющук – технічний директор підприємства «Рівнетеплоенерго». Юлія Щербяк – адвокатка.

Інші випуски
Більше відео