"Сьогодні. Головне" від 14 січня 2021 року

14 січ. 19:19


- У маршрутках Рівне - Квасилів відсьогодні подорожчав проїзд.

 

- Традиція чи хуліганство? Поліція шукає, хто розмістив віз на даху зупинки у селі Великий Житин.

 

- Про плани на новій посаді, а також про те, чи не матиме преференцій медичний центр "Бейбідок", Суспільне запитало у нового заступника міського голови Рівного Юрія Поліщука. 

 

- Половина з 12-ти жителів цього села мешкають в одній хаті. Ми продовжуємо розповідати про села Рівненщини, що опинилися на межі зникнення.

 

– Діти з інвалідністю, сироти, постраждалі від Чорнобильської катастрофи та з інших соціально вразливих категорій можуть цьогоріч втратити можливість безкоштовно оздоровитись. Фінансування відповідної обласної програми у цьому році відсутнє. 

 

Чому у бюджеті на 2021 рік не передбачили грошей на фінансування Програми оздоровлення та відпочинку дітей? Як відсутність такого фінансування може вплинути на мережу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на Рівненщині? Як у цьому році оздоровлюватимуться діти, які потребують особливої соціальної уваги? Про це говоритимемо сьогодні із заступницею директора департаменту розвитку адмінпослуг, соціальної, молодіжної політики і спорту Рівненської ОДА Тетяною Шевчук, начальницею відділу виконання державних програм цього ж департаменту Оксаною Процюк. Згодом до розмови приєднаються представниця громадської організації "Стежкою добра" Оксана Ковальчук та голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук.

Інші випуски
Більше відео