"Сьогодні. Головне" від 08 грудня 2020 року

8 гру. 19:00


- Рух центральною вулицею Острога перекрили працівники психлікарні. Люди вимагали виплатити заборгованість із зарплатні. 

- Жителі Клевані вимагають встановити біля школи світлофор на вимогу. На цьому місці минулого тижня піж колесами авто загинув 8-річний хлопчик.

- 26-річний боєць підрозділу ТОР патрульної поліції Олександр Лукашець став головою Деражненської сільської громади. 

- "Живопис голкою". Виставку під такою назвою відкрили в обласному краєзнавчому музеї. Вона вмістила 19 вишиваних копій картин художників-імпресіоністів. 

- Чому працівники "Острозької обласної психіатричної лікарні" не отримують заробітну плату упродовж двох місяців? Що зробили упродовж цього часу керівники лікувального закладу та обласні чиновники, аби виправити ситуацію? Коли працівники лікарні отримають зароблені гроші і як вони планують діяти, якщо цього не станеться? 

Про це говоритимемо сьогодні з начальником обласного управління охорони здоров’я Олегом Вівсянником. Дистанційно до розмови долучаться заступниця головного лікаря "Острозької обласної психіатричної лікарні" Катерина Гарасевич та речниця Національної служби здоров’я України Христина Петрик. 

Інші випуски
Більше відео