"Сьогодні. Головне" від 18 листопада 2020 року

18 лис. 19:00


– Рівненська міська виборча комісія отримала бюлетені для повторного голосування на виборах мера Рівного.

– Рівнерада судиться за розплідник тибетських мастифів. Юрія Бойка хочуть зобов’язати звільнити територію радіозаводу.

– Відсьогодні у галереї "Євро-Арт" діє перша персональна виставка рівнянки Наталі Пастухової.

– У Рівненській міській територіальній виборчій комісії отримали бюлетені для повторного голосування на виборах мера Рівного. Членам дільничних комісій їх видаватимуть у п’ятницю. Нагадаємо, у неділю, 22 листопада в обласному центрі та Квасилові відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови.

Як триває підготовка до дня виборів міського голови Рівного? Чи впливає на роботу ТВК епідситуація у Рівному? Як працюватимуть у день голосування та після його завершення територіальна та дільничні виборчі комісії? Про це говоримо сьогодні із членом міської територіальної виборчої комісії Андрієм Катеринчиком.

– Рівненський аеропорт потрапив до переліку регіональних летовищ України, які можуть отримати державне фінансування у 2021-му році. Йдеться про суму у три мільярди гривень. Цю інформацію Суспільному підтвердив заступник голови Рівненської обласної адміністрації Ігор Тимошенко. За державні кошти у рамках програми в рівненському аеропорту планують реалізувати чотири проєкти. Про підготовку до реалізації проєктів говоримо із заступником голови Рівненської обласної державної адміністрації Ігорем Тимошенко.

Інші випуски
Більше відео