"Сьогодні. Головне" від 02 листопада 2020 року

2 лис. 19:00


– Енергопостачальник розірве договір із замовником будівництва "Ріверсайду". Борг за електрику пропонують сплатити мешканцям будинку. 

– Частина жителів Городища просять включити дорогу до Бармаків у проєкт "Велике будівництво".

– Благодійний забіг з собаками відбувся у Рівному. Господарі бігали зі своїми чотирилапими у парку "Хімік". 

– З першого листопада до числа лікувальних закладів Рівненщини, які приймають пацієнтів хворих на COVID-19, приєдналася Зарічненська центральна районна лікарня. Для цього там вже передбачили 31 ліжкомісце. Цю інформацію Суспільному підтвердив головний лікар закладу Олег Мітітюк.

Таким чином, наразі пацієнтів із коронавірусом в області приймають 14 лікарень: Рівненські міські лікарні №1 та №2, Дубенська міська лікарня, Сарненська, Рокитнівська, Костопільська, Здолбунівська, Гощанська, Дубровицька, Острозька, Зарічненська та Рівненська центральні районні лікарні, а також Дубенський пологовий будинок. Крім того, пацієнтів з COVID-19 лікують у Рівненській обласній дитячій лікарні. Заповненість ліжок хворими з COVID-19 у лікарнях першої хвилі – 74,5 відсотки.

Про готовність Зарічненської центральної районної лікарні до прийому пацієнтів із COVID-19, а також про динаміку поширення коронавірусної хвороби в області продовжимо говоритимемо в ефірі програми "Сьогодні. Головне"

Інші випуски
Більше відео