Протест перевізників || Тема дня від 15 червня 2020

15 чер. 20:00


Відновити автобусні пасажирські перевезення в межах області в повному обсязі сьогодні вимагали перевізники Рівненщини. Озвучити свої вимоги вони зібралися вранці на майдані Просвіти у Рівному. Туди звезли декілька десятків маршруток та автобусів. Перевізники передали представникам Обласної державної адміністрації звернення з вимогою відновити роботу громадського транспорту по усій області. Нагадаємо, наразі громадському транспорту на Рівненщині дозволено працювати лише в дев’яти районах зі сприятливою епідситуацією. 

- За яких умов в області можливе відновлення автобусних пасажарських перевезень в повному обсязі? До яких наступних кроків готові вдатися перевізники, якщо їхні вимогир не виконають? Чи можливий компроміс між підприємцями та місцевою владою?

Про це говоримо сьогодні у "Темі дня". З нашими гОстями, зважаючи на карантинні обмеження, спілкуємося онлайн. Згодом до розмови приєднаються президент громадського об’єднання «Союз перевізників України» Валентин Демчук, начальник обласного управління інфраструктури та промисловості Федір Мисюра та заступник голови Рівненсьокї ОДА Ігор Тимошенко.

Інші випуски
Більше відео