Кишкові інфекції у закладах Рівненщини || Тема дня від 12 лютого 2020

12 лют. 20:10


Порушення санітарно-гігієнічного режиму та вимог щодо поводження з харчовими продуктами виявили працівники управління Держпродспоживслужби в Рівненській області під час проведення позапланових перевірок у двох закладах Рівного. Така інформація з’явилася на сайті управління Держпродспоживслужби в області у понеділок, 10-го лютого. У повідомленні йдеться про виявлені порушення технології приготування їжі, зберігання готових страв та закупівлі сировини. Сальмонелу знайшли у замороженому м’ясі, соусі та напівфабрикатах власного виробництва.

Чи усунули підприємці виявлені під час перевірок недоліки? Хто і як контролює дотримання санітарно-гігієнічного режиму у закладах відпочинку і громадського харчування Рівненської області? І як споживач може захиститися від неякісних продуктів, чи обслуговування?

Про це сьогодні говоримо у програмі "Тема Дня" із начальницею відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветмедицини Тетяною Луцькою та уповноваженою особою від сімейно-розважального комплексу "FLY KIDS" Оксаною Таргонською.

Інші випуски
Більше відео