Що буде в приміщенні Нацбанку? || "Тема дня" від 6 травня 2019

6 тра. 20:03


Колишнє приміщення управління Нацбанку в області по вулиці Петлюри,10, яке з 13 червня минулого року розпорядженням Кабміну передано Державній судовій адміністрації, планують прийняти у комунальну власність міста Рівного.

Про це сьогодні говорили члени постійної комісії з питань міського господарства, однак для прийняття рішення не вистачило кворуму. Тому це питання члени комісії розглядатимуть завтра. Також вони мають узгодити питання передачі у державну власність двох адмінбудівель, які належать до комунальної власності міста. Мова йде про Рівненський окружний адмінсуд по вулиці 16 липня,87 та Рівненський апеляційний суд за адресою Драгоманова,9.

Чим зумовлений розгляд саме цих питань? Кому у першу чергу буде вигідне їхнє позитивне рішення? Якими є плани влади міста на колишнє приміщення управління Нацбанку по вулиці Петлюри,10?

Про це говоримо у "Темі дня" разом із головою комісії Рівнеради з питань міського господарства Назарієм Поліщуком та головою комітету з культури, мистецтва та духовності координаційної ради Рівненської області Віктором Гвоздинським.

Ведуча – Тетяна Гочмановська. Програма від 6 травня 2019 року.
Інші випуски
Більше відео