Менеджерка UA: РІВНЕ Людмила Хома про підсумки роботи за рік

Менеджерка UA: РІВНЕ Людмила Хома про підсумки роботи за рік

28 гру. 2018

18-19 грудня в телецентрі “Олівець” менеджери всіх регіональних філій НСТУ презентували звіти про свою роботу у 2018 році, а також плани на 2019 рік.

Менеджерка UA: РІВНЕ Людмила Хома розповіла про адміністративно-господарські зміни у Рівненській філії.

Облаштоване єдине спільне приміщення ньюз-руму в просторому колишньому кабінеті директора ще державної ОДТРК, а пізніше – філії Суспільного. Для оптимізації робочих місць новинарів довелось переробити локальну Інтернет мережу.

Рівненська філія однією з перших отримала логотип-відзнаку UA і власні брендові кольори та графіку. Відповідно - змінились студії «Новин» і «Теми дня». Крім того, відбувся перехід на сучасний формат телевізійного мовлення 16:9.

«Найбільшою мрією і нашими планами на прийдешній рік є створення нової студії, з новими декораціями та освітленням для Новин та програм з гостями. Сподіваюся, нам вдасться це зробити», - ділиться Людмила Хома.

 

Переобладнана та модифікована випускова студія радіо, оптимізовано технологічний процес, забезпечена технічна можливість самостійного виходу в ефір радіоведучими.
Для створенняння оптимального мікроклімату і дотримання температурного режиму, до радіостудії і серверної перенесені кондиціонери.

Облаштоване робоче місце адміністратора у холі філії. Тут перероблені меблі, проведена комп’ютерна і замінена телефонна комунікації.

Філія відмовилась від 12 стаціонарних телефонних номерів.

Вивільнені, після оптимізації штату приміщення – підготовлені до здачі в оренду. Деякі площі вже орендують. Більший попит на гаражі, ніж на офісні приміщення.

На повний аусортсинг переведенні послуги з прибирання приміщень, охорони, перукаря-візажиста.
У філії проведена ретельна інвентарізація.

У планах – збільшення комерційних надходжень від реклами та оренди приміщень.

Для популяризації Суспільного і Рівненської філії зокрема, адміністрація, продюсери і загалом вся команда не відмовляються від інформаційних партнерств і медійної підтримки цікавих заходів регіону, зустрічей зі студентами і школярами, участі у ефірах «дружніх» медіа. Чимало дітей і дорослих ознайомились з роботою регіонального суспільного мовника під час екскурсій.

Важливою для всього колективу є участь у чотирирічному проекті співпраці між НСТУ та Офісом медіарозвитку Шведського радіо (SR MDO) за підтримки SIDA.Упродовж року кілька груп працівників Рівненської філії з ознайомчо-навчальними візитами побували у Швеції. Інтенсивно проводились тренінги і навчання шведськими фахівцями і на базі Рівненської філії.
« Рівненська філія обрана для втілення пілотного проекту запровадження високотехнологічного процесу роботи медіа, який згодом пошириться на всі філії Суспільного. Ми вдячні шведським колегам за підтримку, навчання і розуміння наших проблем. Суспільний мовник Швеції має столітній досвід роботи, яким готовий поділитись з нами. Вчимось організовувати виробничі процеси,визначати свою аудиторію раціонально планувати, оперативно і якісно висвітлювати події на всіх платформах», - зазначила менеджерка Рівненської філії Людмила Хома.