UA: РІВНЕ наживо покаже матч плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг

UA: РІВНЕ наживо покаже матч плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг

15 кві. 2021

16-17 квітня починаючи з 11:00 UA: РІВНЕ та 20 регіональних телеканалів Суспільного мовлення транслюватимуть наживо зустрічі матчу плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг між збірними України та Японії у Чорноморську. Команди боротимуться за право грати у кваліфікаційному турнірі фіналу Кубка Біллі Джин Кінг-2022. Через обмеження супутникової ліцензії трансляції не буде на каналах UA: ДОНБАСUA: ЗАКАРПАТТЯ і UA: КРИМ.

Читайте також: Волейбольні матчі фіналу Кубка України — на регіональних телеканалах Суспільного

На корт вийде найсильніший склад української збірної: п’ята ракетка світу, одеситка Еліна Світоліна, киянка Марта Костюк, лучанка Катарина Завацька, дніпрянки Людмила та Надія Кіченок.

У п’ятницю, 16 квітня, трансляції відбудуться за розкладом:

  • 11:00 — перший поєдинок почнеться з десятихвилинного параду;
  • 14:00 — другий поєдинок.

У суботу, 17 квітня, дивіться:

  • 11:00 — перший поєдинок;
  • 13:30 — другий поєдинок;
  • 16:30 — третій поєдинок.

Тривалість поєдинків орієнтовно від 2-х до 2,5 годин. Між ними заплановано 15-хвилинні перерви. 

Читайте також: 100 днів до старту Олімпіади у Токіо-2020 на UA: ПЕРШИЙ

Цьогорічна гра — це десята подія жіночого командного Кубка світу з тенісу, яка відбудеться в Україні. Перший домашній матч української збірної відбувся у 2014 році на кортах Elite Tennis Club у Чорноморську.

Відомо, що ці поєдинки планували провести у Японії, але через жорсткі карантинні заходи перенесли в Україну. Всі зустрічі відбудуться без глядачів.

Читайте також: Суспільне запускає документальний проєкт «НАШІ 30» про історію перших років незалежності, розказану українцями

Нагадаємо, UA: РІВНЕ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Фото: Facebook-сторінка Федерації Тенісу України