Сьогодні на UA: РІВНЕ про сто днів своєї роботи розкаже міський голова Рівного Олександр Третяк

Сьогодні на UA: РІВНЕ про сто днів своєї роботи розкаже міський голова Рівного Олександр Третяк

11 бер. 2021

З 11 березня команда Суспільного UA: РІВНЕ у рамках програми «Сьогодні. Головне» започаткувала серію аналітичних ефірів у яких йтиметься про діяльність керівників і роботу органів місцевого самоврядування.

Перший ефір присвячений діяльності міського голови Рівного Олександра Третяка за 100 днів з часу обрання його на посаду. 

«12 березня виповнюється 100 днів, як Олександр Третяк склав присягу міського голови. Якою виявилася перша зима для нового мера? Що із запланованого перед обранням уже вдалося реалізувати та наскільки успішними були ці 100 днів ми хочемо запитати сьогодні у очільника Рівненської територіальної громади», — каже ведучий проєкту «Сьогодні. Головне» Олексій Бухало.

Програма «Сьогодні. Головне» на UA: РІВНЕ розпочнеться сьогодні, 11 березня, о 19:00.

«Наше завдання підсумувати цих 100 днів. Проаналізувати, чи передвиборчі обіцянки міського голови збігаються з першими кроками і дати можливість глядачу зробити висновки», — зазначає продюсер UA: РІВНЕ Михайло Чубай.

Стрім-трансляція проєкту відбудеться онлайн на сайті UA: РІВНЕ та на  ютуб-каналі мовника. 

    Читайте також: UA: РІВНЕ: суспільний мовник завжди поруч

Загалом заплановано чотири подібних ефіри. Для посадовців – це можливість розповісти, експертам - оцінити, а глядачам Суспільного – дізнатися про зроблене за 100 днів роботи.

«Ми поспілкувались із кандидатами на посаду міського голови Рівного, які брали участь у місцевих виборах 2020 року і попросили їх поставити запитання чинному голові. Крім того, співставимо передвиборчі обіцянки і конкретні справи очільника громади. Діяльність фракцій міської ради аналізуватимемо разом із експертами: представниками мережі «ОПОРА», політологами та депутатами міськради двох попередніх скликань», — говорить керівник проєкту «Сьогодні. Головне» Роман Свирида.

Разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільним радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) UA: РІВНЕ входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. 

Оперативні новини Рівненщини шукайте на діджитал-платформах: