Збірна працівників та глядачів UA: РІВНЕ виборола призове місце у змаганнях із футзалу

Збірна працівників та глядачів UA: РІВНЕ виборола призове місце у змаганнях із футзалу

22 лют. 2021

У неділю, 21 лютого, в Рівненській ДЮСШ-4 пройшов Турнір пам’яті друзів із футзалу. Участь у ньому взяла команда Суспільного, ветерани Рівного та Червонограду (55+), а також юнаки з  ДЮСШ-4.


Команда UA: РІВНЕ третій рік поспіль бере участь у змаганнях. Цьогоріч за збірну Суспільного грали: головний інженер Геннадій Іванюк, лінійний продюсер Сергій Татаренко, відеограф, голова профкому Микола Штемпель, друзі та глядачі каналу.


«Ми постійні учасники. Вже втретє беремо участь у цьому турнірі. Минулого року посіли третє місце. Цьогоріч організували збірну команду з працівників Суспільного та друзів, з якими разом ходимо грати у футбол. Оскільки суперниками були, хоч і в минулому, але професіонали, тому хотілося гідно зіграти. Загалом, у нас достатньо спортивний колектив: у офісі є турнік, гиря, тенісний стіл, багато працівників їздять на роботу велосипедом. Ми завжди з радістю відгукуємося на запрошення взяти участь у змаганнях, і зокрема в обласній Спартакіаді журналістів», — каже лінійний продюсер UA: РІВНЕ Сергій Татаренко.


Раніше цей турнір, який у Рівному проводять більше двох десятиліть, був присвячений пам’яті рівненського футзаліста Анатолія Мудика, але оскільки за останні роки пішло з життя чимало ветеранів рівненського футзалу і футболу, торік змагання вирішили перейменували на Турнір пам’яті друзів.


У підсумку збірна працівників і глядачів UA: РІВНЕ посіла почесне третє місце.

Читайте також: UA: РІВНЕ: суспільний мовник завжди поруч


Результати змагань:

  1. місце «Рівнестандарт» (ветерани);
  2. місце «Червоноград»;
  3. місце «Суспільне Рівне» (збірна працівників і глядачів);
  4. місце ДЮСШ-4.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Рівненщині це — телеканал UA: РІВНЕ і UA: Українське радіо Рівне. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.