Команда Суспільного Рівне інформуватиме про другий тур виборів міського голови Рівного

Команда Суспільного Рівне інформуватиме про другий тур виборів міського голови Рівного

20 лис. 2020

22 листопада, у день проведення другого туру виборів міського голови Рівного Суспільний мовник Рівненщини на всіх платформах висвітлюватиме перебіг волевиявлення жителів Рівненської ОТГ.

Спецвипуски новин на телеканалі UA: РІВНЕ вийдуть в ефір о 17:00, 18:00, 19:00 годинах. Розгорнутим інформаційним випуском о 20:00 розпочнеться спецвипуск телевізійного проєкту «Сьогодні. Головне» присвячений другому туру виборів голови Рівненської громади. До студії запрошені: соціолог Олександр Субот та представник громадянської мережі ОПОРА Михайло Балик. Заплановані прямі увімкнення з виборчих дільниць та інших локацій.

На думку шефредактора новин UA: РІВНЕ Ореста Гринюка, другий тур обіцяє бути цікавим через те, що обидва кандидати мали мінімальний розрив  кількості голосів під час першого туру виборів.

«Наше завдання – відстежувати події, що відбуватимуться в обласному центрі під час виборів та оперативно інформувати громаду. Рекомендую стежити за діджитал-платформами Суспільного, де інформація оновлюватиметься якнайшвидше. Крім того, журналісти служби інформації готуватимуть оперативні інформаційні випуски на телеканалі UA: РІВНЕ, та готові провести увімкнення до загальнонаціональних новин на UA: ПЕРШОМУ та UA: Українське радіо. Плануємо репортажі з відкриття дільниць, розповіді про активність виборців і зафіксовані порушення виборчого процесу, сподіваючись, що їх не буде або вони суттєво не вплинуть на загальний результат. Залучатимемо експертів, які проаналізують хід волевиявлення рівнян», — каже шефредактор Рівненської філії Суспільного Орест Гринюк.

Діджитал підрозділ оперативно інформуватиме про хід виборчого процесу на цифрових платформах мовника: 

Переглядати телеефір UA: РІВНЕ та слухати UA: Українське радіо Рівне можна онлайн на сайті мовника.