Команда UA: РІВНЕ повертається до звичного режиму роботи

Команда UA: РІВНЕ повертається до звичного режиму роботи

16 лис. 2020

З понеділка, 16 листопада Рівненська філія Суспільного відновила роботу у звичному режимі після вимушеної перерви. В ефір телеканалу UA: РІВНЕ повернулись випуски новин та вечірня інформаційно-аналітична передача «Сьогодні. Головне». І вже 19 листопада о 19:20 Суспільне Рівне готове до проведення в прямому ефірі проєкту «Виборчий округ. Дебати», на який запрошені кандидати на посаду міського голови Рівного Олександр Третяк та Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, із 9 до 16 листопада переважна більшість телевізійної команди філії перейшла на дистанційний режим роботи через підтверджені випадки захворювання на коронавірус у колег. В ефір не виходили телевізійні випуски новин та вечірня інформаційно-аналітична передача «Сьогодні.Головне». Дистанційно працював і діджитал-підрозділ мовника.

 

Читайте також: UA: РІВНЕ готове роздавати трансляцію дебатів кандидатів у мери місцевим телеканалам

 

Попри це команда не припиняла інформувати населення про найважливіші події регіону. Оперативні новини Рівненщини повідомляли спеціальним рухомим рядком на телеканалі й діджитал-платформах: сайті Суспільне Новини, фейсбук-сторінці UA: РІВНЕ, інстаграм-сторінці, ютуб-каналі, телеграм-каналі та сайті філії.

Керівництво філії стежить за самопочуттям усіх членів команди й дотриманням карантинних заходів.