Депутати Рівненської міської ради підтримали Суспільне мовлення

Депутати Рівненської міської ради підтримали Суспільне мовлення

2 лис. 2018

На позачерговій сесії Рівненської міськради, що відбулась 31 жовтня 2018 року, депутати підтримали звернення громадського об’єднання "Рада Реформ Рівного" щодо належного фінансування Суспільного мовлення.

Рівненська міська рада ухвалила рішення звернутися до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо забезпечення належного фінансування з державного бюджету Суспільного мовлення в регіонах.

"Це наша велика перемога — і депутатів, і суспільного. Адже ми справді довели, що у нас немає заборонених тем і заборонених людей, довели, що ми майданчик для дискусій і для порозумінь, — зазначила на своїй ФБ-сторінці продюсерка UA: РІВНЕ Інна Білецька. — Дякую, панове депутати і пані депутатки, за одноголосність. Ми не будемо вас рекламувати, але працювати для ваших виборців, які є нашими глядачами і слухачами — будемо. Про ваші звершення так само об’єктивно, як і про ваші помилки. Насправді це шлях якісних цивілізаційних змін".

Нагадаємо, що ухвалений у першому читанні проект державного бюджету України на 2019 рік передбачає скорочення фінансування Суспільного мовлення на 43%.

Раніше з вимогою дофінансувати Суспільне мовлення до своїх депутатів звернулися громадські організації Черкащини.