Пішов з життя інженер Рівненської філії Суспільного

Пішов з життя інженер Рівненської філії Суспільного

16 тра. 2020

Від ускладнень, спричинених інфекцією COVID-19, передчасно пішов з життя інженер Рівненської філії Суспільного Микола Теремок. Він один з шести працівників, у яких підтвердили ураження коронавірусом.

На UA: РІВНЕ Микола Теремок працював 25 років. Завжди був відповідальним фахівцем, привітним колегою, хорошою доброзичливою людиною і прекрасним сім’янином.

Колектив Суспільного мовника висловлює щирі співчуття рідним і близьким Миколи Теремка.

Нагадаємо, з 12 травня усі працівники Рівненської філії Суспільного перейшли на дистанційний режим роботи через підтвердження випадків захворювання на COVID-19 у співробітників мовника.

«Ми глибоко вражені передчасною смертю Миколи Теремка, щиро співчуваємо його родині і робимо все можливе, аби убезпечити наших працівників від поширення вірусу. До останнього ми сподівались, що наш колега одужає, адже він перебував у міській лікарні під наглядом лікарів і до вчорашнього дня його стан не був важким. Одразу після підтвердження перших випадків інфікування на філії була негайно проведена повна дезінфекція  приміщень, всі працівники переведені на дистанційну роботу. Інфіковані колеги і люди, що з ними контактували – на самоізоляції. До того ж, ми ініціювали проведення колективного тестування всіх працівників філії»,— сказала менеджерка філії Людмила Хома.