Рівненська філія Суспільного переходить на дистанційний режим роботи

Рівненська філія Суспільного переходить на дистанційний режим роботи

11 тра. 2020

З 12 травня усі працівники Рівненської філії Суспільного переходять на дистанційний режим роботи через підтвердження випадків захворювання на COVID-19 у кількох співробітників мовника. 

 

«Основне завдання нашої команди зараз — не розширювати коло контактних осіб і зберегти здоров’я працівників мовника. Самоізоляція для нас вимушений відповідальний крок. Незважаючи на всі запроваджені на філії заходи, ніхто не є захищеним на 100%. Усі ми зараз підтримуємо наших колег, які якісно працювали і дотримувалися всіх вимог. Бажаємо якнайскорішого одужання!» — сказала менеджерка Рівненської філії Суспільного Людмила Хома.

 

У приміщеннях UA: РІВНЕ була проведена дезинфекція, усі колеги, що контактували з інфікованими, знаходяться на самоізоляції.

 

Команда Суспільного мовника Рівненщини продовжить працювати дистанційно, щоб забезпечувати рівнян важливою і своєчасною інформацією. 

 

«Незважаючи на надзвичайну ситуацію і зміну режиму роботи філії, аудиторія UA: РІВНЕ і надалі отримуватиме оперативну інформацію на платформах мовника. Команда працюватиме дистанційно. Найважливіше — відображатиме рухомий рядок в телеефірі. За всіма подіями регіону уважно стежить діджитал-команда філії, яка завжди тримає рівнян в курсі справ через сторінки соцмереж та сайт UA: РІВНЕ», — зазначив продюсер Рівненської філії Суспільного Михайло Чубай.

 

У телеефірі UA: РІВНЕ з 7:00 до 23:00 буде контент міжрегіональної платформи Суспільного мовлення: уроки для 11 класу, всеукраїнський марафон «На карантині», національні новини та інші програми, що відповідають ліцензії. Постійний рухомий рядок повідомлятиме про усі важливі місцеві новини.

 

UA: Українське радіо Рівне мовитиме з 17:10 до 17:15 та з 20:10 до 20:50. В інший час у радіоефірі звучатиме загальнонаціональна станція UA: Українське радіо.

 

Діджитал платформи мовника продовжать інформувати підписників про всі доступні без виїздів події міста Рівного і області:

Нагадаємо, з 18 березня команда Суспільного Рівненщини працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19.