Учасники регіональної програми Державотворець.Рівне ознайомились  з роботою UA: РІВНЕ

Учасники регіональної програми Державотворець.Рівне ознайомились з роботою UA: РІВНЕ

18 жов. 2019

18 жовтня Рівненську філію Суспільного  відвідали учасники регіональної програми особистісного та професійного розвитку молоді Державотворець.  

В рамках програми, близько 50 хлопців та дівчат з Рівненської області вивчатимуть, як працюють місцеві органи влади, громадський сектор, суспільні інституції, а згодом стажуватимуться в департаментах та управліннях органів місцевого самоврядування.

Раніше учасники програми Державотворець розповідалии про цю ініціативу в ефірі  ранкового шоу UA: РІВНЕ. Нині ознайомились з роботою регіонального суспільного мовника. Побували у телерадіостудіях UA: РІВНЕ. Дізнались про стандарти мовлення та принципи діяльності Суспільного в Україні, особливості регіонального мовлення. Поспілкувались з продюсером Суспільного Рівненщини Михайлом Чубаєм.

«Прекрасно, що є активна молодь, за якою майбутнє. Вони є і цікавляться роботою Суспільного. Сьогодні мовник  точно збільшив аудиторію на кілька десятків осіб. Сподіваюсь, що і родини та друзі сьогоднішніх юних державотворців долучаться до аудиторії UA: РІВНЕ. День прожитий недарма»,- зазначив продюсер UA: РІВНЕ Михайло Чубай.

Мета програми Державотворець – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадської активності молоді.

«Сьогодні випала нагода порівняти принципи роботи суспільного мовника з комерційними. Дуже сподобалась відкритість Суспільного, це великий плюс. Завжди стежу за діджитал-платформами місцевих мовників. Суспільному рекомендую більше матеріалів розміщати у сторіс, адже так можна збільшити молодіжну аудиторію»,- поділилась студентка історичного факультету РДГУ Яна Повстенко.

Програма діє з ініціативи Міністерства культури, молоді та спорту України спільно з Українською академією лідерства та за підтримки «USAID_ВзаємоДія».

На Рівненщині програма стартувала у Рівному та Острозі з 15 жовтня.