Суспільне покаже Чемпіонат світу-2024 з легкої атлетики у приміщенні

Суспільне покаже Чемпіонат світу-2024 з легкої атлетики у приміщенні

29 лют. 2024

З 1 по 3 березня у Глазго (Шотландія) відбудеться Чемпіонат світу-2024 з легкої атлетики у приміщенні. Змагання транслюватимуть телеканал Суспільне Спорт, місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Рівне, Суспільне Івано-Франківськ, Суспільне Вінниця тощо) і сайт Суспільне Спорт.

Читайте також: Сьомий етап Кубка світу з біатлону — дивіться на Суспільному

На змаганнях у Глазго розіграють по 13 комплектів нагород у жінок та чоловіків. Україну на змаганнях представлять шість спортсменів: Юлія Левченко, Ярослава Магучіх (стрибки у висоту, жінки) Андрій Проценко, Олег Дорощук (стрибки у висоту, чоловіки), Анна Плотіцина (біг на 60 метрів з бар’єрами, жінки), Юлія Лобан (жіноче п’ятиборство).  

Графік трансляцій змагань на платформах Суспільного:

1 березня

2 березня

3 березня

Змагання зі стрибків у висоту серед жінок (Юлія Левченко, Ярослава Магучіх), а також жіноче п’ятиборство (Юлія Лобан) відбудуться 1 березня (кваліфікація та фінал). Стрибки у висоту серед чоловіків (Андрій Проценко, Олег Дорощук) та біг на 60 метрів з бар’єрами (Анна Плотіцина) — пройдуть 3 березня.

Коментуватимуть змагання Віталій Волочай, Дар’я Кузнецова та Євген Перестенко.

Ексклюзивні трансляції дивіться на телеканалі Суспільне Спорт, місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.