100 тисяч глядачів вподобали ютуб-канал Суспільне Рівне

100 тисяч глядачів вподобали ютуб-канал Суспільне Рівне

8 лют. 2024

Станом на 8 лютого 2024 року, ютуб-канал Суспільне Рівне вподобали 100 101 глядач.

«Сто тисяч — знаковий етап, до якого ми йшли не один рік. Все це завдяки нашій команді, котра шукає цікаві історії, що стосуються Рівненщини. Новини і спецефіри, інтерв’ю і спецпроєкти, радіопередачі, концерти, подкасти, архівні матеріали, — ось неповний перелік нашого ютуб-контенту. Якщо він цікавий аудиторії, значить ми працюємо не даремно. Це мотивує і водночас додає усвідомлення ще більшої відповідальності за якість контенту для такої кількості людей, які нам довіряють. Дякуємо усім нашим підписникам і запрошуємо до взаємодії — нових. Обіцяємо бути цікавими і у подальшому. Ще раз дякую команді, яка над цим працює за творчий підхід, якісний контент і стабільне зростання показників», — каже головний редактор Суспільне Рівне Орест Гринюк.

Читайте також: 2 — 8 лютого. Добірка від Суспільне Рівне

Понад 117 тисяч користувачів підписались на  фейсбук-сторінку Суспільне Рівне, а сторінка Суспільне Рівне в інстаграм перетнула позначку 48 000.

Із вересня минулого року підписники Суспільне Рівне у телеграм можуть повідомляти інформацію, надсилати фото- і відеоматеріали та спілкуватись з журналістами через чат-бот.

Поділитись із журналістами Суспільного цікавою історією, важливою інформацією чи темою, що зацікавить громадськість, можна — зателефонувавши чи написавши команді Суспільне Рівне.

Як це зробити?

  • зателефонувати на гарячу лінію новин: +38 0362 265 823;
  • написати у Viber: +38 095 9200552;
  • відправити e-mail: news.rivne@suspilne.media ;
  • повідомлення у месенджері через Facebook;
  • написати в Instagram;
  • надіслати новини, фото чи відео через телеграм чат-бот.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: