Зустрічі з командою Суспільного у громадах Рівненщини: зберігайте дати

Зустрічі з командою Суспільного у громадах Рівненщини: зберігайте дати

4 жов. 2023

18 жовтня команда Суспільне Рівне вирушить містами Рівненщини, щоб запросити мешканців громад на безплатне навчання мультимедійної журналістики та відшукати гіперлокальних кореспондентів. Заповнюйте реєстраційну форму, щоб долучитися до зустрічей та стати частиною команди Суспільного.

Приходьте на зустріч з командою Суспільного:

  • Гоща та Костопіль —  18 жовтня;
  • Вараш та Сарни — 19 жовтня;
  • Дубно — 20 жовтня;
  • Острог — 21 жовтня.

Читайте також: «Життя — не тільки в столиці». Марія Фрей — про гіперлокальну мережу Суспільного та розбудову хабів у регіонах

Точний час і місце зустрічей повідомимо ближче до запланованих дат. Заповнюйте реєстраційну форму завчасно. Щоб не пропустити та дізнаватися усі новини — ставте позначку «Відвідаю» та «Цікавить» у фейсбук-події у своєму регіоні: Стань голосом своєї громади. Рівненщина.

Запрошуємо на зустрічі активних мешканців, тих кому небайдужа доля своєї громади, хто працює чи хоче працювати у медіа. 

Як раніше зазначив Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного, компанія шукає людей, які «вболівають за своє місто та громаду і готові стати її голосом»

Керівниця напряму проєкту із розбудови гіперлокальної мережі Суспільного Євгенія Гайфер зауважила, що мета поїздок у громади України — «не лише знайти гіперлокальних кореспондентів, а й виявити проблеми та потреби у громадах, привернути увагу до цих питань, спонукати до їхнього публічного обговорення та побудувати довіру між журналістами й місцевими жителями»

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

* Поїздки відбудуться в межах проєкту «Медіа мають значення — ініціатива з розвитку місцевого самоврядування та доброчесності» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». 

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, стійкому та підзвітному багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.