Чоловіча збірна України з волейболу у відборі на Олімпіаду-2024 — дивіться на Суспільному

Чоловіча збірна України з волейболу у відборі на Олімпіаду-2024 — дивіться на Суспільному

27 вер. 2023

З 30 вересня по 8 жовтня відбудеться кваліфікаційний турнір з волейболу серед чоловічих команд на Олімпійські ігри 2024 року. Матчі збірної України дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Вінниця, Суспільне Івано-Франківськ тощо), сайті Суспільне Спорт і новому супутниковому телеканалі Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: «Життя — не тільки в столиці». Марія Фрей — про гіперлокальну мережу Суспільного та розбудову хабів у регіонах

Збірна України гратиме свої поєдинки у групі A, а змагання проходитимуть у Бразилії. Серед суперників України — збірні Бразилії, Куби, Чехії, Німеччини, Ірану, Італії та Катару. Напряму на Олімпійські ігри пройдуть дві найсильніші збірні у групі.

Свій перший поєдинок у кваліфікації збірна України проведе проти збірної Куби 1 жовтня о 2:30.

Графік усіх матчів збірної України у відборі на Олімпіаду:

  • Україна – Куба — 1 жовтня, 2:30;
  • Україна – Іран — 2 жовтня, 2:30;
  • Україна – Італія — 3 жовтня, 23:30;
  • Україна – Бразилія — 5 жовтня, 2:30;
  • Україна – Катар — 6 жовтня, 23:00;
  • Україна – Чехія — 7 жовтня, 23:00;
  • Україна – Німеччина – 8 жовтня, 23:00.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Зазначимо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.