«Новий відлік» на Суспільному: Як вижити вищій освіті під час війни?

«Новий відлік» на Суспільному: Як вижити вищій освіті під час війни?

10 тра. 2023

У п’ятницю, 19 травня, о 19:00 розпочнеться наступний випуск суспільно-політичного токшоу «Новий відлік», що виходить щоп’ятниці на місцевих телеканалах Суспільного Мовленняютуб-каналі Першого та в ефірі Українського Радіо.  

Читайте також: Суспільне презентувало документальний проєкт «Остання війна»

Ведучий токшоу «Новий відлік» Андрій Діхтяренко разом із запрошеними гостями говоритимуть у прямому ефірі на тему: Як вижити вищій освіті під час війни?

Гості токшоу «Новий відлік»

  • Інна Совсун, народна депутатка від фракції «Голос»; 
  • Юлія Гришина, народна депутатка України, фракція «Слуга народу»; 
  • Сергій Горбачов, освітній омбудсмен; 
  • Олег Шаров, генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти; 
  • Сергій Квіт, президент НаУКМА, міністр освіти і науки України (2014-2016); 
  • Олена Парфьонова, співголова ГО «БАТЬКИ SOS».

«Новий відлік» — це майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України. До студії «Нового відліку» запрошують експертів, які аналізують головні події тижня. Серед постійних тем програми — ситуація на фронті, внутрішня та міжнародна політика, соціально значущі теми, спростування російської дезінформації та фейків.

Дивіться та слухайте токшоу «Новий відлік» з ведучим Андрієм Діхтяренком щоп’ятниці о 19:00 з березня на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення на ютуб-каналі Перший. В ефірі Українського Радіо можна слухати перший блок токшоу «Новий відлік».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.