90 тисяч осіб читають Суспільне Рівне у Facebook

90 тисяч осіб читають Суспільне Рівне у Facebook

17 тра. 2023

90 тисяч читачів тепер стежать за фейсбук-сторінкою Суспільне Рівне.

За словами керівника діджитал-підрозділу Рівненської філії Суспільного, Івана Марчука, підписники соцмереж зараз активно комунікують зі сторінками: багато дописують, коментують, запрошують на події, рекомендують і поширюють контент Суспільного.

Читайте також: Залишаймося на зв’язку: частоти Українського Радіо та соцмережі Суспільного на Рівненщині

«Для мене, як керівника діджиталу, це приємний рубіж, який ми з командою перетнули і рухаємось далі. Чесно, хочу, щоб за місяць було 100 тисяч, потім 150, 200 й так далі. Кожен такий показник, я сподіваюсь, виконує свій ефект магнетизму: хтось, хто не з нами, бачить, скільки людей довіряють ресурсу і... і він вже з нами. Ми ніколи жодним чином не "накручували" собі читачів, тому такий результат для нас — це заслуга декількох років самовідданої праці. Я дякую всім, хто нам довіряє», — говорить Іван Марчук.

діджитал-команда Суспільне Рівне

Читайте також: «Суспільне. Спротив» на ютубі — де дивитись

Головний редактор Суспільне Рівне Орест Гринюк вважає, що філія досягла такого вагомого результату, завдяки злагодженій роботі команди.

«Хочеться пригадати, що на початку повномасштабного російського вторгнення, з нами було 69 тисяч читачів, і за цей час ми досягли суттєвого зростання. Це історія про те, що ми потрібні нашим читачам, про те, що ми робимо правильні речі і розповідаємо про дійсно важливе і нам довіряють»,  — зазначає Орест Гринюк.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії і супутникові телеканали Суспільне Новини та Суспільне Крим. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: