Дтвіться на Суспільне Рівне трансляції матчів збірної України у відборі на Євро-2024

Дтвіться на Суспільне Рівне трансляції матчів збірної України у відборі на Євро-2024

21 бер. 2023

Місцеві телеканали Суспільного Мовлення транслюватимуть матчі збірної України з футболу у кваліфікаційному раунді Чемпіонату Європи-2024. Перший матч України проти збірної Англії відбудеться 26 березня о 19:00.

Читайте також: Матеріали журналістів Суспільне Спорт — у номінаціях міжнародної премії AIPS

Трансляція матчів Національної збірної України відбуватиметься у партнерстві з медіасервісом MEGOGO, який є офіційним мовником відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024. Отже, матчі можна буде переглянути на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення в ефірі, кабелі та супутнику, а в інтернеті — ексклюзивно на MEGOGO.

Коментуватимуть матч коментатори MEGOGO Сергій Пейчев та Вадим Скічко.

«В першу чергу, я хочу подякувати нашим партнерам — медіасервісу MEGOGO, які запропонували разом транслювати ігри нашої збірної. Вірю, що Суспільне та MEGOGO об’єднає всіх українців у підтримці нашої команди. Група складна. Є два беззаперечних лідери — Англія та Італія. Але сподіваюсь, що хтось з них займе третю позицію, пропустивши Україну до фінальної частини Євро-2024», — говорить Костянтин Стрюков, генеральний продюсер суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів Суспільного Мовлення.

За результатами жеребкування збірна України потрапила до квартету C, де її суперниками є збірні Англії, Італії, Північної Македонії та Мальти. До основної частини Євро пройдуть команди, які займуть перші два місця у групі.

Загалом відбірковий цикл триватиме упродовж 2023 року:

  • Англія – Україна, 26 березня, 19:00;
  • Північна Македонія – Україна, 16 червня, 21:45;
  • Україна – Мальта, 19 червня, 21:45;
  • Україна – Англія, 9 вересня, 19:00;
  • Італія – Україна, 12 вересня, 21:45;
  • Україна – Північна Македонія, 14 жовтня, 16:00;
  • Мальта – Україна, 17 жовтня, 21:45;
  • Україна – Італія, 20 листопада, 21:45.

Дивіться матчі збірної України у відборі на Євро-2024 на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та вболівайте разом із Суспільним.

Зазначимо, наприкінці минулого року місцеві телеканали Суспільного Мовлення транслювали матчі Чемпіонату світу з футболу-2022.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Фото — AP