Інтерв’ю з командиром спецпідрозділу «Крим» — у «Кримському питанні» на Суспільному

Інтерв’ю з командиром спецпідрозділу «Крим» — у «Кримському питанні» на Суспільному

3 бер. 2023

4 березня о 20:00 дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на платформах Суспільне Крим новий випуск-інтерв’ю проєкту «Кримське питання» з розвідником, командиром спецпідрозділу «Крим» ГУР МО України, багатодітним батьком — Ісою Акаєвим. В інтерв’ю ведучій Олесі Вакуленко він розповість про окупацію Криму росією, початок руху спротиву на півострові, формування підрозділу «Крим» та свою участь у російсько-українській війні.

У 2014 році, коли росія анексувала Крим, Іса Акаєв залишив півострів, а згодом вирушив захищати Україну на Донбас. Потім повернувся до мирного життя, допомагав землякам з Криму облаштовуватися на материковій частині України та популяризував кримськотатарські традиції. Але повномасштабне воєнне вторгнення росії в Україну знову змусило його взяти до рук зброю. Наразі його підрозділ — на Донецькому напрямку, де йдуть найзапекліші бої. 

Читайте також: Правозахисниця Олександра Дворецька — у «Кримському питанні» на Суспільному

Інтерв’ю з Ісою Акаєвим від команди «Кримське питання» дивіться онлайн на сайтах місцевих телеканалів Суспільного, у записі — на ютуб-каналі Суспільне Крим. 

«Кримське питання» — проєкт регіональної команди Суспільного Мовлення. Над ним працюють журналісти й редактори Суспільне Крим спільно із Суспільне Львів

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Суспільне Крим — офіційний сайт телеканалу Суспільного Мовлення Суспільне Крим, всеукраїнського супутникового телеканалу, який мовить 24/7.

Оперативні новини у соцмережах: