Підсумки саміту Кримської платформи — у токшоу «Кримське питання» на Суспільному

Підсумки саміту Кримської платформи — у токшоу «Кримське питання» на Суспільному

28 жов. 2022

29 жовтня о 21:00 дивіться на телеканалах регіональної мережі токшоу «Кримське питання». Цього тижня ведуча проєкту Олеся Вакуленко обговорить з експертами підсумки Першого Парламентського саміту Міжнародної Кримської платформи, який відбувся 24-25 жовтня у столиці Хорватії Загребі. Команда «Суспільне. Спротив» транслювала найцікавіші дискусії в прямому ефірі. 

Читайте також: Як виживати в складних умовах — рубрика «На озброєння» у проєкті «Суспільне. Спротив»

«Кримська платформа» — ініціатива України, майданчик для обговорення й координації дій України та міжнародних партнерів щодо захисту прав кримчан і деокупації анексованого росією півострова. 

Спікерами ефіру «Кримське питання» стануть: 

  • Таміла Ташева, Представниця Президента України в АР Крим;
  • Борис Бабін, юрист-міжнародник;
  • Марія Мезенцева, народна депутатка, голова підкомітету з питань наближення законодавства України до законодавства ЄС Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу.

Дивіться онлайн «Кримське питання» на сайтах регіональних телеканалів Суспільного, а запис — на ютуб-каналі Суспільне Крим. 

Попередні випуски проєкту «Кримське питання» були про таке: 

Нагадаємо, «Кримське питання» — проєкт регіональної команди Суспільного Мовлення, мета якого — повернути Крим в інформаційну повістку України та світу. Вперше телеглядачі побачили його у лютому, проте через повномасштабне вторгнення проєкт довелося тимчасово призупинити. Зараз над «Кримським питанням» працюють журналісти й редактори Суспільне Крим спільно із Суспільне Львів

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільне Крим — офіційний сайт телеканалу Суспільного Мовлення Суспільне Крим, всеукраїнського супутникового телеканалу, який мовить 24/7.

* Крім Суспільне Донбас.