Подкаст Суспільне Рівне «Вулиця шумить» — серед номінантів аудіопремії «Слушно»

Подкаст Суспільне Рівне «Вулиця шумить» — серед номінантів аудіопремії «Слушно»

15 вер. 2022

28 подкастів Суспільного у шести категоріях — серед номінантів аудіопремії «Слушно», започаткованої медіасервісом MEGOGO. Голосування, де слухачі обиратимуть найулюбленіші українськомовні подкасти, триватиме із 13 до 29 вересня включно, а вже 30 вересня, в Міжнародний день подкастів, оголосять результати. 

У категорії: про історію та суспільство представлений подкаст команди Суспільне Рівне «Вулиця шумить».

Подкаст про те, що сталося у Рівному та області вперше і змінило хід історії. Наприклад: поява залізниці, перші фотоательє, як місто стало столицею УНР та інші цікавинки. Над створенням працювали фахівці діджитал-команди Суспільне Рівне Дмитро Хитрий та Анастасія Бачук.

Дмитро Хитрий, Анастасія Бачук

Читайте також: 8 проєктів Суспільного потрапили у шортлист премії «Честь Професії»

Слухати подкаст «Вулиця шумить»

Для того, щоб проголосувати, необхідно авторизуватися на сайті премії, обрати свого фаворита у відповідній категорії, натиснувши на кнопку «Голосувати». Кожен слухач може віддати свій голос лише за один подкаст у кожній з категорій. 

Також крім вибору слухачів, команда MEGOGO Audio обере подкасти, які отримають відзнаки медіасервісу. Один із номінантів отримає головну нагороду — гран-прі премії «Слушно».

Віддавайте голос та підтримуйте улюблений подкаст Суспільного на сайті премії. 

Подкасти Суспільного представлені у категоріях: про історію та суспільство (11 подкастів), журналістські розслідування (6 подкастів), про культуру (6 подкастів), про науку та технології (2 подкасти), лайфстайл-подкаст (2 подкасти), про спорт (1 подкаст).

Список номінантів суспільного аудіопремії «Слушно».

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.