Вирішальний матч групового етапу з волейболу: Україна – Пуерто-Рико на Суспільне Рівне

Вирішальний матч групового етапу з волейболу: Україна – Пуерто-Рико на Суспільне Рівне

31 сер. 2022

У середу, 31 серпня, о 21:30 збірна України з волейболу зіграє завершальний матч групового етапу на Чемпіонаті світу-2022, який проходить у Польщі та Словенії, проти збірної Пуерто-Рико. Пряму трансляцію матчу дивіться на Суспільне Рівне та усіх регіональних каналах Суспільного Мовлення (крім Суспільне Крим і Суспільне Донбас), сайті Суспільне Спорт та ютуб-каналі Суспільне Спорт.

Читайте також: Суспільне запускає голосування за журі фіналу нацвідбору на Дитяче Євробачення

Збірні України та Пуерто-Рико вже встигли провести по два матчі на груповому етапі. Українці програли сербам у першому матчі з рахунком 0-3 (26:28, 21:25, 20:25) і з аналогічним рахунком перемогли тунісців – 3-0 (25:21, 25:19, 25:15). Пуерториканці двічі програли — спочатку Тунісу з рахунком 0-3 (19:25, 17:25, 20:25), а потім Сербії — 0-3 (24:26, 21:25, 16:25).

Попередній матч збірної України проти збірної Тунісу потрапив до 20 найпопулярніших відео у трендах ютубу. 

У випадку перемоги збірна України стовідсотково гарантує собі місце у плей-оф турніру. До наступної стадії змагань з груп виходять команди з перших двох місць, а також чотири найкращі команди, які займуть треті місця у своїх групах.

Стадія плей-оф відбудеться з 3 по 11 вересня. Всі матчі плей-оф транслюватиме діджитал-платформа Суспільне Спорт. На регіональних каналах можна буде дивитися всі матчі збірної України, а також півфінал і фінал турніру.  

На ютуб-каналі Суспільне Спорт виходять ексклюзивні влоги з місця подій від команди Суспільного, а також огляди матчів збірної України. Другий влог можна переглянути за посиланням.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.