Ще більше історій та інформування: марафон «Суспільне. Спротив» збільшує тривалість

Ще більше історій та інформування: марафон «Суспільне. Спротив» збільшує тривалість

21 кві. 2022

З 22 квітня міжрегіональний телемарафон «Суспільне. Спротив» виходитиме на UA: РІВНЕ та усіх регіональних телеканалах Суспільного Мовлення з 16:00 до 22:00, а з 2 травня — з 14:00 до 22:00

Новий блок проєкту виготовлятиме для всіх регіонів команда Суспільне Закарпаття. Крім Олександра Єльцова, Олесі Вакуленко та Дениса Зепсена, відтепер вестимуть прямий ефір Олександр Курта і Тетяна Мендель

«Наша команда готує для телеглядача інформативний прямий ефір за стандартами Суспільного Мовлення. Акцент —  на правдиве інформування про все, що відбувається в країні та світі. Разом з тим, кореспонденти марафону в кожному регіоні відшукують людей, які протистоять ворогу і допомагають землякам. Це справді неймовірні історії і їх варто почути й побачити», — розповіла випускова редакторка марафону «Суспільне. Спротив» Анастасія Соболєва

Випуски новин виходитимуть щогодини. Журналісти Суспільного працюють у кожній області України та вмикаються у прямий ефір телевізійного марафону з новинами про усі регіони, особливо, де ведуться бойові дії: з 18:00 до 19:00 — година оперативної інформації звідти (крім телеканалів Суспільного, де у цей час виходить токшоу «Сьогодні. Головне»). 

Водночас мовник інформує глядача про міжнародні події щодо вторгнення росії в Україну — від офіційних заяв лідерів думок до трансляцій наживо з міжнародних інституцій. Також виходять мистецькі блоки, виготовлені командою UA: КУЛЬТУРА, та сатирична рубрика-добірка Віктора Дяченка новин про стан справ в росії «Що там на болотах».

Раніше генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей розповіла, що основне завдання марафону «Суспільне. Спротив» — «інформувати, пояснювати, формувати нові уміння та навички, які потрібні для виживання під час війни і, звісно, підтримувати».

Онлайн дивитися UA: РІВНЕ можна на сайті філії.

Час виходу інфомарафону може змінюватися, тож стежте за оновленнями на платформах Суспільного Мовлення.

Нагадаємо, Суспільне Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне Мовлення.

Також Суспільне Мовлення продовжує цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини #UAразом», що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Інформаційний марафон Суспільного продовжується одночасно на:

З 15 квітня OTT-платформи oll.tv та MEGOGO.NET почали показувати UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та UA: ЛЬВІВ в HD-якості.