UA: РІВНЕ та UA: КУЛЬТУРА транслюватимуть релігійні богослужіння до Вербної неділі та Великодня

UA: РІВНЕ та UA: КУЛЬТУРА транслюватимуть релігійні богослужіння до Вербної неділі та Великодня

15 кві. 2022

Цими вихідними віряни, які святкують Великдень за григоріанським календарем, зможуть подивитися Великодні богослужіння, а віряни, що святкують за юліанським календарем, — побачити богослужіння з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим.

У суботу, 16 квітня, о 16:00 на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА  розпочнеться пряма трансляція Пасхальної Вігілії з Римсько-католицької парафії собору св. Олександра в Києві.

У неділю, 17 квітня, о 9:00 UA: КУЛЬТУРА транслюватиме Божественну літургію Православної церкви України з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим зі Свято-Михайлівського Золотоверхого собору.

Об 11:00 з Патріаршого собору Воскресіння Христового транслюватиметься Божественна Літургія Української греко-католицької церкви — Вхід Господній в Єрусалим.

О 12:30 UA: КУЛЬТУРА покаже релігійний фільм «Великдень: справжня історія».

О 13:00 телеканал транслюватиме з Ватикану Великоднє послання Папи Римського Франциска та благословення «Urbi et Orbi».

UA: РІВНЕ у неділю покаже Великодні богослужіння з римо-католицьких храмів Києва та Львова. 

О 10:00 дивіться на UA: РІВНЕ Великодню Святу Месу з катедрального собору св. Олександра в Києві.

Об 11:00 команда Суспільного у Львові проведе пряму трансляцію Великодньої Меси із храму св. Івана Павла ІІ.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА з кінця березня відновив самостійне мовлення, де значну частину сітки мовлення становить дитячий, документальний та просвітницький контент. У вихідні телеканал транслює богослужіння. 

Суспільне мовлення продовжує брати участь у виробництві цілодобового інформаційного марафону «Єдині новини #UAразом», що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та інших провідних українських телеканалах. 

Команда регіонального мовлення Суспільного працює над міжрегіональним прямоефірним щоденним марафоном «Суспільне. Спротив», який транслюють усі регіональні телеканали Суспільного щобудня увечері. Онлайн регіональні телеканали Суспільного можна переглядати на сайтах філій. 

Суспільне Рівне, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне Мовлення.