«Разом до перемоги»: рівняни про віру в успіх України

«Разом до перемоги»: рівняни про віру в успіх України

4 кві. 2022

В умовах війни команда Суспільного в Рівному започаткувала спецпроект «Разом до перемоги». Це серія міжпрограмних відео з відомими рівнянами, які висловлюють підтримку незламності українського духу, стійкості Збройних сил України, мужності і завзятості волонтерів та віру в успіх України.

«Хочемо показати, що цивільні, хоч і в тилу, кожен на своєму робочому місці, як може, наближає нашу перемогу. Героями першого відео стали доволі відомі в області люди — письменники, співак, директорка наукового ліцею. В наступних будуть як публічні, так і непублічні люди, представники різних цивільних професій. Головне, що об’єднує їх усіх,— непохитна віра у нашу перемогу, до якої йдемо усі разом», — говорить продюсер Суспільного у Рівному Сергій Татаренко.

Участь у зніманні першого відео взяли письменник Макс Кідрук, поетеса Ірина Баковецька, директорка наукового ліцею Наталія Сосюк, співак Микола Бобрик.

Ідея створення мотиваційних відео належить головній режисерці Суспільне Рівне Людмилі Ястремській. Над проєктом працюють: спецкореспондентка Суспільного Настасія Захарчук та відеограф Микола Штемпель.

«Усі, до кого звертаємось, охоче діляться думками і своєю позицією. Це люди із найрізноманітніших сфер діяльності, які своєю професійною та громадською роботою, волонтерством докладають чималих зусиль для наближення перемоги і власним прикладом доводять, що кожен може бути важливим і корисним у відстоюванні незалежності. Сподіваємось, що приклад відомих людей, їхні звернення та впевненість у перемозі, надихне усіх згуртовуватись, долучатись до волонтерства, чи у інші способи допомагати на фроні та у тилу», — каже спецкореспондентка Суспільного у Рівному Настасія Захарчук.

Переглянути ролики спецпроєкту можна в ефірі телеканалу UA: РІВНЕ, на сайті філії онлайн, на ютуб-каналі та у соцмережах мовника.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному:

Залишайтеся на зв’язку із Суспільним на Рівненщині!