«Увага всього світу зараз прикута до України», 一 журналісти з Франції та Аргентини 一 колегам із Суспільне Рівне

«Увага всього світу зараз прикута до України», 一 журналісти з Франції та Аргентини 一 колегам із Суспільне Рівне

17 бер. 2022

Знімальні групи Суспільного мовника Франції «France24» та двох аргентинських телеканалів «Todo Noticias»  та «El Doce TV» висвітлювали події у Рівному. До міста вони приїхали після обстрілу російськими ракетами місцевої телевізійної вежі. Разом із працівниками Суспільного аргентинські та французькі колеги були змушені ховатися в укритті під час повітряної тривоги. 

«Ми тут через війну, через те, що відбувається навколо. Увага всього світу зараз прикута до України. Через атаки російських військ і українців, які змушені залишати свої домівки. Саме до Рівного ми приїхали після атаки на телевежу. Я не можу говорити за весь аргентинський народ, але впевнений, що більшість аргентинців підтримують Україну», — зазначив журналіст Мануель Хове

Аргентинським телеглядачам у прямому ефірі журналісти розповідали про роботу Суспільного у Рівному під час війни. Телесюжет про авіаналіт на Рівненську телевежу і роботу команди Суспільного у Рівному в умовах війни вийшов в ефір і французького телеканалу.

Суспільний мовник на Рівненщині 一 це телеканал UA: РІВНЕ та Українське радіо Рівне. Нагадуємо, де нас можна дивитися й слухати. 

Телеканал UA: РІВНЕ мовить у цифрі та є у переліку телеканалів ефірного телебачення T2. Онлайн-трансляція 一 на сайті.

Українське радіо Рівне мовить через проводову мережу, онлайн та на FM-частотах: 

  • Рівне - 87,8 FM;
  • Зарічне - 103,8 FM;
  • Дубровиця - 106,6 FM;
  • Демидівка - 102,9 FM;
  • Корець - 107,2 FM;
  • Березне - 104,0 FM.

Оперативні новини Рівненщини шукайте на діджитал-платформах:  

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.