UA: РІВНЕ та Українське радіо Рівне продовжують мовити: де дивитися/слухати (ОНОВЛЕНО)

UA: РІВНЕ та Українське радіо Рівне продовжують мовити: де дивитися/слухати (ОНОВЛЕНО)

14 бер. 2022

UPD. Радійне мовлення Українського радіо Рівне в FM-діапазоні на Рівненщині відновлено у повному обсязі. Телемовлення каналу UA: РІВНЕ частково відновлено у кабельній мережі. Тривають роботи з відновлення телемовлення у цифровій ефірній мережі Т2.

Українське радіо Рівне мовить через проводову мережу, онлайн, на ютуб-каналі та на FM-частотах:

  • Рівне - 87,8 FM
  • Зарічне - 103,8 FM
  • Дубровиця - 106,6 FM
  • Демидівка - 102,9 FM
  • Корець - 107,2 FM
  • Березне - 104,0 FM

Нагадаємо, 14 березня о 5:20 російські війська авіаударом атакували телевежу та адмінприміщення неподалік Рівного.

Через руйнування інфраструктури на Рівненщині тимчасово не працював телеканал UA: РІВНЕ у цифровій ефірній мережі Т2 та деяких кабельних мережах. Було відсутнє мовлення і Українського радіо Рівне. 

Поки тривають роботи з відновлення мовлення, дізнавайтеся оперативні та перевірені новини від Суспільного у Рівному — на діджитал-платформах:   

Дивитися UA: РІВНЕ онлайн можна на сайті

Нагадаємо, Суспільне мовлення продовжує спільний інформаційний марафон з усіма медіагрупами країни — UAразом, що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА

Інформаційний марафон Суспільного продовжується одночасно на:

Головні новини про російське вторгнення в Україну для нашої міжнародної аудиторії англійською доступні на сайті й у телеграм-каналі щогодини, а також у Twitter SUSPILNE NEWS.

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії