Людмила Хома вдруге обрана менеджеркою Рівненської філії Суспільного

Людмила Хома вдруге обрана менеджеркою Рівненської філії Суспільного

17 лют. 2022

Стали відомі імена переможців планового конкурсу на посади керівників деяких філій Суспільного. Про це йдеться у протоколі засідання правління за 14 лютого 2022 року.

Менеджеркою Рівненської філії Суспільного знову обрана Людмила Хома. Вона і надалі керуватиме адміністративно-господарським напрямом діяльності філії і розпочинає виконувати обов’язки з 19 лютого.

«Працюючи чотири роки на цій посаді, пишаюся можливістю брати участь у реформі Суспільного телерадіомовлення України, поділяю місію та цінності Суспільного мовника України. За цей час у Рівненській філії чимало зроблено для комфорту і безпеки працівників. Облаштована нова велика телестудія. Мрію про повне технічне переоснащення філії і працюватиму над цим», — говорить Людмила Хома.
 

Читайте також: Команда Суспільного працює над корпоративною культурою задля сталого розвитку

На Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю поділено, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: