Історія кохання на Суспільне Рівне

Історія кохання на Суспільне Рівне

11 лют. 2022

Напередодні Дня закоханих у Рівненській філії Суспільного кожен охочий може привітати колег, висловити свою симпатію, кинувши у спеціальну скриньку поштівку зі словами підтримки, добрими побажаннями а, можливо, і з освідченням у коханні. Адже є у команді приклади романтичних стосунків, які переросли у міцні шлюби. 

«У цей тривожний і складний час захотілось підняти настрій колективу і поділитись позитивними емоціями, тому вирішили облаштувати таку скриньку "приємностей". Зважаючи на те, що у нас працює багато молоді, можливо, симпатична листівка зі скриньки стане початком нової лав-сторі», — ділиться менеджерка Рівненської філії Суспільного Людмила Хома.


У вересні минулого року у команді Суспільного у Рівному з’явилось ще одне подружжя. Побрались лінійна продюсерка філії Тетяна Климчук, яка 9 років працює в службі інформації Рівненської філії Суспільного, поєднуючи роботу в кадрі з підготовкою інформаційних випусків та Роман Свирида, колишній журналіст ньюзруму, очільник проєкту «Тема дня», а нині — редактор і ведучий інформаційно-аналітичного проєкту «Сьогодні.Головне», який має десятирічний стаж роботи на Суспільному.


Поєднало молодят телебачення. Обоє починали як репортери, а нині вони стали «обличчями» Суспільного у Рівному 一 ведуть інформаційну програму «Сьогодні. Головне» та інші телепроєкти. 


«Нас звела наша улюблена робота, — розповідає Тетяна Климчук. — Рома мені сподобався практично одразу. Проте, навіть дружні стосунки у нас не з самого початку зав’язалися. Над цим довелося попрацювати. Головне чітко поставити ціль. Переконана, одруження позначиться лише позитивно на нашій роботі. Хоча Рома каже, що зі мною у парі йому вести складніше, ніж із іншими ведучими, бо я, буцімто, постійно його перебиваю», — жартує Тетяна.

Поступовий розвиток стосунків підтвердив і Роман.


«Це прекрасно, що люди приходять на роботу, там одружуються. Команда Рівненського Суспільного бажає Роману і Тетяні добрих новин, міцної любові, порозуміння та залишатися чудовою командою не лише на роботі, а і вдома», — бажає продюсер Рівненської філії Суспільного Сергій Татаренко.


Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: