Команда Суспільного у Рівному підтримала олімпійську збірну України

Команда Суспільного у Рівному підтримала олімпійську збірну України

4 лют. 2022

Команда Суспільного у Рівному записала відеоролик із привітанням і словами підтримки українським спортсменам, рівнянам — учасникам олімпійської збірної  XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні. 

За словами продюсера Рівненської філії Суспільного Сергія Татаренка, цим відео він та його колеги вирішили додати позитивних емоцій рівненським олімпійцям у далекому Пекіні перед головним стартом чотириріччя.

«Ідея влаштувати таку акцію підтримки виникла спонтанно. Як на мене, нашим олімпійцям будь-які теплі слова у далекому Пекіні не будуть зайвими. Приємно, що колеги до цієї ініціативи поставилися з ентузіазмом. Попри напружений робочий графік, вони знайшли пів години, щоб долучитися до цього спільного відеозвернення. Переконаний, такі, на перший погляд, дрібнички, важливі для єдності команди», — каже Сергій Татаренко.

Рівненщину на Олімпіаді представлятимуть вихованці Рівненської ДЮСШ №1 Анастасія Новосад та Дмитро Котовський. Вони змагатимуться в акробатичному фристайлі.

    Читайте також: Церемонія відкриття Олімпіади у Пекіні — наживо на UA: ПЕРШИЙ

«У будь-якому виді спорту, підтримка земляків, родини, друзів є дуже важливою. Тим більше, що ці Олімпійські ігри у Пекіні відбудуться без іноземних глядачів на трибунах. Спортсмени побачать відео Суспільного на цифрових платформах мовника та на своїх сторінках у соцмережах», — говорить  голова Рівненського відділення Національного олімпійського комітету України Микола Петренчук.

    Читайте також: Суспільне Рівне співпрацюватиме із обласним відділенням Національного олімпійського комітету України та центром «Спорт для всіх»


      

Відеоролик вже розміщений на фесбук-сторінці, ютуб-каналі та інстаграм-сторінці Суспільного у Рівному та на сайті Рівненського відділення НОК України.

Нагадаємо, у п’ятницю, 4 лютого, о 13:55 суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та діджитал-платформа Суспільне Спорт розпочнуть трансляцію Церемонії відкриття XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні. Церемонія відбудеться на Олімпійському стадіоні Пекіна, відомому як «Пташине гніздо».

    Читайте також: Коментатори Олімпіади — хто коментуватиме Ігри у Пекіні на Суспільному

Зазначимо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже 100 годин змагань, а трансляції щодня стартуватимуть о 6:00 й триватимуть до 17:00. З 18:20 до 21:00 та з 22:00 до 00:00 глядачі побачать виступи за участі українців та лідерів світового рейтингу. На діджитал-платформі Суспільне Спорт буде доступно чотири окремі плеєри з трансляцією змагань (один з плеєрів — ретрансляція UA: ПЕРШИЙ).

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: