Різдвяно-новорічний настрій на Суспільне Рівне — команда оновила студію телеканалу, записала аудіоролики

Різдвяно-новорічний настрій на Суспільне Рівне — команда оновила студію телеканалу, записала аудіоролики

24 гру. 2021

Напередодні свят команда Суспільного у Рівному прагнула створити святкову атмосферу в ефірах та у студіях мовника.

Працівники філії власноруч декорували велику телестудію UA: РІВНЕ. Дизайном займалась головна режисерка Людмила Ястремська. До втілення ідеї долучились працівники філії.


«Новорічне вбирання студії – процес для телебачення традиційний. Втім, наша головна режисерка Людмила Ястремська наполягла, що цьогоріч потрібно відмовитися від звичайної зеленої ялинки з кульками та дощиком, натомість зробити щось небанальне, стильне. Саме вона підібрала кілька дизайнерських рішень, одне з яких вирішили втілити у життя. Зрештою, результат перевершив очікування. До підготовки студії долучилося чимало працівників. Основну роботу взяв на себе столяр Василь Богатирьов, який зі шматків гіпсокартону вирізав дві трикутні ялинки, пофарбував їх, зробив під них основу. Інші працівники плели вінки, клеїли маленькі ялиночки. Хтось приносив з дому матеріали. Хтось допомагав прикрашати. Тож, як на мене, у цій історії важливим є не лише результат, а сам процес, який об’єднав колектив», — говорить продюсер Суспільне Рівне Сергій Татаренко.


Святкову атмосферу відчують не лише телеглядачі Суспільного у Рівному, а й радіослухачі Українського радіо Рівне, адже крім новорічного декорування студії, радіожурналісти підготували святкові міжпрограмні аудіоролики із різдвяними віншуваннями та найкращими побажаннями, які звучатимуть в ефірі з 25 грудня, на Різдво за григоріанським календарем і упродовж усіх свят.

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивіться телеканал UA: РІВНЕ в ефірі і онлайн на сайті філії.

Слухайте Українського радіо Рівне:

  • Рівне - 87,8 FM
  • Зарічне - 103,8 FM
  • Дубровиця - 106,6 FM
  • Демидівка - 102,9 FM
  • Корець - 107,2 FM
  • Березне - 104,0 FM

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: