Про зроблене за рік: міський голова Рівного Олександр Третяк прозвітує на Суспільному

Про зроблене за рік: міський голова Рівного Олександр Третяк прозвітує на Суспільному

3 гру. 2021

У п’ятницю, 3 грудня о 19:20 у телестудії Суспільне Рівне про зроблене за рік звітуватиме міський голова Рівного Олександр Третяк.

На телеканалі UA: РІВНЕ  відбудеться спеціальний випуск програми «Сьогодні. Головне», присвячений першому року перебування міського голови на посаді. Міська рада запропонувала, щоб саме Суспільне стало майданчиком, де міський голова відповість на запитання місцевих журналістів.

«Проведення такого великого, майже півторагодинного ефіру, коли в студії крім ведучого буде ще одинадцять гостей, — це серйозний виклик, і я сподіваюся, що наша команда з ним гідно впорається, — сказав за кілька годин до ефіру т.в.о. продюсера Рівненської філії Суспільного Сергій Татаренко. — Звісно, хотілося б запросити більше гостей, але ми обмежені площею студії. А те, що ми станемо таким комунікаційним майданчиком для інших ЗМІ, це, як на мене, великий успіх нас, як регіонального Суспільного мовника».   

Сьогодні, аналізувати у прямому ефірі діяльність очільника територіальної громади будуть журналісти Суспільного та ще 10-ти рівненських медіа, які запрошені до студії. Ведучий спецефіру — журналіст Суспільного Роман Свирида.

Нагадаємо, 19 листопада минулого року, під час другого туру місцевих виборчих перегонів,  на телеканалі Рівненської філії Суспільного мовника — UA: РІВНЕ відбулось токшоу «Виборчий округ. Дебати», участь у яких взяв Олександр Третяк.

    Читайте також: «Чому я вакцинуюсь» — серія відео з відомими людьми від команди Суспільне Рівне

Рік тому за Олександра Третяка проголосували 27 451 житель Рівного і Квасилова. Обігнавши свого конкурента на майже півтори тисячі голосів, він обраний міським головою. Що із обіцяного виборцям рік тому вдалося зробити, а над чим ще потрібно попрацювати — дивіться сьогодні на платформах Суспільне Рівне.

Переглянути спецефір можна на телеканалі UA: РІВНЕ, онлайн на сайті мовника та на ютуб-каналі Суспільне Рівне.

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: